Welkom op onze reviewpagina!

Zelf een review schrijven

Heb je onlangs bij ons gewinkeld? Deel dan jouw ervaringen en help anderen met hun keuze.

Laat zelf een review achter door op de afbeelding te klikken:

kiyoh-reviews-en-ervaringen-logo

Review schrijven

google-review-en-ervaringen-logo

Review schrijven

Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen en het helpen bij ons continue proces van verbeteringen!

Reviews van anderen

We zijn trots op de feedback die we ontvangen van tevreden klanten zoals jij. Lees hieronder enkele ervaringen die anderen met ons hebben gedeeld. Jouw mening is belangrijk voor ons!

Top

Lekker overzichtelijk en snelle levering. Kom zeker nog een keer terug, want er staan meer klussen te wachten.
- Haarlem - 24 juni, 2024

Zeer goed

Duidelijke site, daarvoor snelle reactiemotor mijn vragen en goed advies. Na bestelling snel contact ivm vraag over levering. Alles perfect geregeld. Ga hier zeker weer bestellen
- Heerhugowaard - 21 juni, 2024

Goede kwaliteit voor de laagste prijs

Prima producten zoals gewend : geeft vertrouwen in het resultaat
- Delden - 23 mei, 2024

Top!

Overzichtelijke website met prettige technische (kleur) keuze ondersteuning. 2e keer dat ik impregneer olie bestel voor de zelfgebouwde schuur in de tuin. Nette prijs snelle levering. Makkelijk te verwerken voor een prima resultaat. Staat er weer patent bij.
- Soest - 11 mei, 2024

Goede en snelle levering!

Zoals gewend mijn bestelling goed en snel ontvangen. Wederom bedankt!
- Stavenisse - 20 juni, 2023

Netjes

Netjes verpakt en snel ontvangen
- Zoetermeer - 2 mei, 2022

Prima kwaliteit en snelle levering

Vorige week begonnen om binnen aan de slag te kunnen gaan met het schilderwerk. Gekozen voor producten van Koopmansverfshop omdat ik het tuinhuis buiten ook met producten van Koopmansverfshop heb geschilderd. Ik kan niet anders zeggen dat prima kwaliteit, en ook de levering was prima.
- Limmen - 21 oktober, 2021

Goede prijs tegenover een uitstekend product

Snelle levering en alles naar wens
- Wageningen - 7 oktober, 2021

Betrouwbaar, doet wat het beloofd met een prima sortering

Betrouwbaar staat bij mij op nummer 1. Iets bestellen, betalen maar ook echt geleverd krijgen ..... dat doet dit bedrijf prima. De internet site ziet er duidelijk uit en er is een grote sortering. De afhandeling na de bestelling verloopt prima d.m.v bevestigings mailtjes. In mijn geval werd de bestelling geleverd door DPD ook dat verliep prima. De ene dag besteld en de volgende dag keurig afgeleverd. Dit bedrijf is aan te raden.
- Hoogvliet - Rotterdam - 26 maart, 2021

Snel en goed

Ik bestelde ecoleum voor ons tuinhuis, snel en goed advies gekregen van het personeel om tot de beste keus te kunnen komen. Mooi resultaat erdoor gekregen.
- Doetinchem - 24 januari, 2021
410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
koopmansverfshop.nl
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Tima SchinkelshoekTima Schinkelshoek
14:40 16 Jan 24
Snelle levering en hele fijne communicatie gehad! Webshop om opnieuw te bestellen als ik weer verf nodig heb.
Hans VerdelHans Verdel
20:00 08 Jan 24
Handige en betrouwbare online verfshop. Aanrader.
Dianne RuissenDianne Ruissen
07:48 19 Dec 23
Snel geleverd, goede producten.
js_loader