Welkom op onze reviewpagina!

We zijn trots op de feedback die we ontvangen van tevreden klanten zoals jij. Lees hieronder enkele van de ervaringen die anderen met ons hebben gedeeld. Jouw mening is belangrijk voor ons!

Goede en snelle levering!

Zoals gewend mijn bestelling goed en snel ontvangen. Wederom bedankt!
- Stavenisse - 20 juni, 2023

Netjes

Netjes verpakt en snel ontvangen
- Zoetermeer - 2 mei, 2022

Prima kwaliteit en snelle levering

Vorige week begonnen om binnen aan de slag te kunnen gaan met het schilderwerk. Gekozen voor producten van Koopmansverfshop omdat ik het tuinhuis buiten ook met producten van Koopmansverfshop heb geschilderd. Ik kan niet anders zeggen dat prima kwaliteit, en ook de levering was prima.
- Limmen - 21 oktober, 2021

Goede prijs tegenover een uitstekend product

Snelle levering en alles naar wens
- Wageningen - 7 oktober, 2021

Betrouwbaar, doet wat het beloofd met een prima sortering

Betrouwbaar staat bij mij op nummer 1. Iets bestellen, betalen maar ook echt geleverd krijgen ..... dat doet dit bedrijf prima. De internet site ziet er duidelijk uit en er is een grote sortering. De afhandeling na de bestelling verloopt prima d.m.v bevestigings mailtjes. In mijn geval werd de bestelling geleverd door DPD ook dat verliep prima. De ene dag besteld en de volgende dag keurig afgeleverd. Dit bedrijf is aan te raden.
- Hoogvliet - Rotterdam - 26 maart, 2021

Snel en goed

Ik bestelde ecoleum voor ons tuinhuis, snel en goed advies gekregen van het personeel om tot de beste keus te kunnen komen. Mooi resultaat erdoor gekregen.
- Doetinchem - 24 januari, 2021

Leuk en goed bedrijf!

Een nette duidelijke website waar je eenvoudig kan zien wat je nodig hebt en duidelijk te bestellen. Vlot geleverd en goed verpakt. Met een attentie erop geschreven, let op verf! En een leuke smiley erbij getekend door de verzender.
- Rotterdam - 29 december, 2020

Vertrouwd adres

Top verf met goede hulp. Zeer tevreden!
- Balk - 29 december, 2020

GOED

na een zoektocht op het internet terecht gekomen bij Koopman verf en na wat contacten over en weer mede door de goeie informatie een bestelling geplaatst.
- Vlagtwedde - 28 december, 2019

Goede kwaliteit verf

ik gebruik verf en blanke lak van Koopmans voor mijn hobby, dit merk heeft ook kleine verpakkingen
- Midden-delfland - 14 december, 2019
406 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
koopmansverfshop.nl
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Tima SchinkelshoekTima Schinkelshoek
14:40 16 Jan 24
Snelle levering en hele fijne communicatie gehad! Webshop om opnieuw te bestellen als ik weer verf nodig heb.
Hans VerdelHans Verdel
20:00 08 Jan 24
Handige en betrouwbare online verfshop. Aanrader.
Dianne RuissenDianne Ruissen
07:48 19 Dec 23
Snel geleverd, goede producten.
js_loader

Zelf een review schrijven

Heb je onlangs bij ons gewinkeld? Deel dan jouw ervaringen en help anderen met hun keuze.

Laat zelf een review achter door op de afbeelding te klikken:

kiyoh-reviews-en-ervaringen-logo

Review schrijven

google-review-en-ervaringen-logo

Review schrijven

Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen en het ondersteunen van ons streven naar uitmuntendheid!